Rezultate si Studii de Caz


Servicii SEO Preturi Romania

Un pret SEO corect pentru rezultate de exceptie

Servicii SEO Preturi. Si mai ales rezultatele …

Servicii SEO Preturi ” este una dintre cele mai utilizate cautari efectuate in Romania de cei interesati de servicii SEO. Gasesti mai jos exemple de tarife si preturi pentru diverse proiecte de optimizare SEO in Romania. Tine cont ca pretul fiecarui proiect de optimizare SEO depinde in mare masura de competitia de pe piata , de numarul de fraze cheie targetat, de numarul de pagini, etc.

Mai jos, am selectat preponderent studii de caz pentru clienti din Romania, companii mici si mijlocii si care prezinta in principal servicii SEO si rezultatele obtinute. (Google Top 10). Sper sa-ti poti face o idee despre ” Servicii SEO Preturi “. Stiu ca serviciile de optimizare SEO Google Top 10 “se vand cel mai bine”, fiind un pas absolut necesar. Totusi, rezultatele finale care chiar conteaza pentru tine sunt vanzarile si generarea de lead-uri, fructificarea traficului targetat adus de Google in site-ul tau. Nota: acolo unde studiile de caz mentioneaza indicatori financiari obtinuti sau date ce pot fi considerate confidentiale, site-urile sau numele firmelor nu pot fi publicate pe site. Pentru detalii suplimentare despre aceste proiecte, te rog sa ma contactezi.

Contacteaza-ma daca vrei sa afli preturi servicii SEO petru site-ul tau. Iti voi propune in maxim 24 h un plan tarifar abordabil cu un setup fee si o plata lunara ce pleaca de la 75 eur / luna, in functie de efortul de optimizare SEO ce trebuie facut si dificultatea proiectului.

servicii marketing online cu rezultate garantate

Rezultatele sunt 100% garantate. Cum garantez rezultatele ? Stabilim impreuna performantele (SEO Top 10 Google pentru multiple fraze cheie stabilite impreuna, crestere trafic, etc). Daca nu obtin performantele asumate contractual, iti returnez integral investitia ta in serviciile mele. Deci tu ai risc Zero %. Am ratat performantele asumate doar de 3 ori in 19 ani. Despre mine.

referinte specialist optimizare seo romania

975.850 USD in 18 luni

Clientul si Situatia

Hotel cu peste 150 camere aflat in unul din cele mai mari orase ale Romaniei. In precedentii 3 ani site-ul hotelului generase in medie 1-2 rezervari / luna.

promovare online hotel turism

Servicii si Garantii

Servicii complete Consultanta & Internet Marketing (strategie site, servicii SEO , promovare, lead generation, strategii conversie, etc) si relansarea site-ului cu un nou design si concept.

Am garantat cel putin 40 rezervari in primele 60 de zile de la relansarea site-ului.

Rezultate

  1. Garantia a fost atinsa dupa 9 zile de la relansarea site-ului.

  2. Amortizarea investitiei de catre client (valoarea serviciilor mele) s-a realizat prin rezervarile efectuate in site in primele 21 de zile.

  3. Dupa 12 luni de la relansare site-ul genera in medie un numar de 750 – 900 rezervari pe luna (de la 1-2 rezervari / luna = crestere de 37500%)

  4. Dupa 18 luni de la relansare, site-ul generase rezervari in valoare de 975.850 USD (fara TVA).

  5. Nu s-au efectuat campanii platite, traficul fiind generat de motoarele de cautare, in majoritate de Google.

Pret Optimizare SEO + Consultanta = Amortizarea investitiei de catre client (valoarea serviciilor mele) s-a realizat prin rezervarile de camera efectuate direct din site in primele 21 de zile de la relansarea site-ului.

Business to Business. Gasim solutii.

Clientul si Situatia

Companie de audit financiar ce ofera servicii de consultanta si de audit financiar in Bucuresti. Competitie puternica pe piata.

seo audit Iulian Negrutiu

Servicii si Garantii

Serviciile oferite : Consultanta & strategie, identificarea cuvintelor cheie care pot genera trafic targetat, achizitionarea unui alt domeniu, optimizare site, servicii SEO pentru cca 20 fraze cheie.

Am garantat cel putin 3 fraze cheie strategice in top 10 Google.

Rezultate

  1. Garantia s-a obtinut dupa 6 zile de lansarea site-ului.

  2. Dupa 3 luni site-ul avea 16 pozitii in top 10 rezultate Google inclusiv pentru cele mai importante fraze cheie: Audit Financiar Bucuresti, Servicii Audit Financiar, Servicii Audit Financiar Statutar, Audit Fonduri Europene, Audit Financiar GAAP, Servicii Audit extern, Tarife Audit Financiar, Audit Financiar OMF, Audit Financiar, POSDRU,etc, cautari care genereaza site-ului trafic extrem de targetat si genereaza clienti in mod constant pentru companie.

 

Servicii SEO Preturi = Setup fee + taxa lunara aflata in intervalul 75 – 100 eur

Preturi SEO pentru Site-ul Tau ?

Cucerirea unor Noi Piete

Clientul si Situatia

Portal belgian specializat in prezentarea de solutii pentru amenajarea gradinilor, amenajari exterioare si ecologie. Clientul isi dorea cresterea business-ului.

belgian-publishers

Servicii

Am identificat si am recomandat clientului 2 strategii de crestere. Prima prin extinderea afacerii in plan local prin lansarea unui portal dedicat amenajarilor interioare. A doua prin extinderea pe pietele francofone europene prin lansarea de 3 noi site-uri specializate, de nisa.

Am coordonat lansarea acestor noi site-uri, furnizarea de training colaboratorilor pentru noile strategii de dezvoltare continut site-uri, alegere cuvinte cheie, optimizare SEO Google, promovare, etc.

Rezultate

  1. Cresterea traficului portalului belgian cu 314% dupa 6 luni si 530% dupa 18 luni de la reproiectarea / optimizarea SEO. Acest lucru a dus la cresterea veniturilor din publicitate ale clientului,

  2. Peste 1.200.000 de noi vizitatori pentru site-urile lansate, majoritatea provenind din Franta. Aceste performante au permis clientului sa isi cresca vanzarile pe pietele externe, inclusiv castigarea a doi noi parteneri majori din Franta (lanturi de magazine, platitori de publicitate in site-ul clientului) .

Pret  SEO  + Consultanta = Setup fee + taxa lunara aflata in intervalul 400 – 700 eur

Crestere, Crestere, Crestere …

Clientul si Situatia

Companie aflata in top 10 companii furnizoare de servicii de call center din Romania. Clientul isi doreste generarea de lead-uri prin intermediul site-ului.

callcenter

Servicii si Garantii

Serviciile oferite in decursul a 7 ani de colaborare. Servicii complete de Web Marketing : Consultanta, strategie, identificare cuvinte cheie, optimizare site, SEO, Adwords, generare lead-uri, strategii de conversie.

Rezultate

  1. Pozitii in top 10 Google pentru cuvinte cheie cruciale in vederea generarii de lead-uri pentru companie: servicii call center (din 1,4 milioane rezultate), promovare evenimente (din 1,7 mil), call center (peste 1 miliard), call center romania (din 27 mil.), sondaje telefonice, servicii customer care, promovare prin telefon, servicii telemarketing, servicii telesales, lead generation, etc

  2. Performantele serviciilor de online marketing au permis clientului sa genereze un numar consisent de lead-uri de-a lungul anilor, site-ul fiind un factor important al dezvoltarii companiei (de la un startup de 6 persoane in 2007 la o companie cu 300 de angajati si peste 2 mil EUR cifra de afaceri )

Preturi Optimizare SEO  + Consultanta = nu se pot divulga

Preturi SEO pentru Site-ul Tau ?

Investitor 1.000.000 EUR

Clientul si Situatia

Antreprenor din zona intermedierilor de asigurari cu un portofoliu important de clienti dorea sa vanda afacerea. Pretul dorit al tranzactiei 1.000.000 EUR

vanzare

Servicii si Garantii

Fiind un proiect atipic, intitial am realizat un mini-studiu de piata, identificarea si segmentarea pietelor tinta (posibili cumparatori cu potenta financiara de anvergura) si realizarea unei strategii de advertising online. Am utilizat doua canale de advertising pentru transmiterea mesajului catre potentialiali cumparatori din Romania si un altul catre potentiali interesati din tari europene .

Am garantat generarea a cel putin 3 lead-uri.

Rezultate

  1. S-au obtinut 5 lead-uri valide (potentiali cumparatori ai afacerii) in primele 15 zile ale campaniei.

  2. Campania a fost intrerupta dupa 3 saptamani deoarece unul dintre cele 5 lead-uri s-a angajat in procesul de achizitie a portofoliului detinut de client.

  3. 4 luni mai tarziu tranzactia s-a incheiat complet in conditiile financiare apropiate de cerintele clientului.

Tarif Proiect = Setup fee + success fee

42 pozitii Top 10 Google in 30 zile.

Clientul si Situatia

Designer celebru de imbracaminte din Romania . Site-ul nu genera trafic targetat si nu avea pagini web pozitionate in top 10 rezultate Google.

ciucu

Servicii si Garantii

Serviciile oferite: Consultanta, identificare cuvinte cheie, optimizare site, servicii SEO pentru cca 60 fraze cheie.

Am garantat cel putin 5 fraze cheie in top 10 Google pentru principalele. produse/servicii.

Rezultate

  1. Garantia a fost atinsa dupa 17 zile de la relansarea site-ului

  2. Dupa 1 luna de la lansare site-ul avea 42 cuvinte cheie in top 10 rezultate Google.

  3. In ultimii 3 ani site-ul a avut 67.000 de vizite venite din Google pentru cele mai importante cuvinte cheie legate de produsele / serviciile oferite de designer.

  4. Site-ul isi mentine in continuare o pozitie dominanta in top 10 pentru cuvintele cheie cruciale pentru afacerea designerului.

 

Servicii SEO Preturi = nu se pot divulga

Preturi SEO pentru Site-ul Tau ?

82% din 141.400 eur

Clientul si Situatia

Small business (companie cu 2 consultanti) ce furnizeaza servicii de consultanta business pe segmentul procedurilor de protectia mediului.

consultant-bucuresti

Servicii si Garantii

Servicii complete Consultanta & Internet Marketing (strategie site, SEO, promovare, Adwords, strategii conversie, etc) menite sa genereze cat mai multe lead-uri pentru client.

Am garantat generarea a cel putin 30 lead-uri in primele 180 de zile.

Rezultate

  1. Garantia a fost atinsa dupa 19 zile de la lansarea site-ului.

  2. Site-ul detine 19 pozitii in top 10 rezultate Google pentru cuvinte cheie cruciale pentru afacere.

  3. In 2012 clientul a realizat o cifra de afaceri de 141.400 EUR iar 82,4% din aceasta a fost generata de clienti veniti din mediul online.

Servicii SEO Preturi = Setup fee + taxa lunara aflata in intervalul 100 – 300 eur

17 pozitii Top 10 Google in 30 zile

Clientul si Situatia

Fabricant de stupi de albine ce dorea sa isi extinda afacerea in Bucuresti prin deschiderea unui magazin pentru vanzarea de utilaje si accesorii apicole.

utilajeapicole

Servicii si Garantii

Serviciile oferite: Serviciile oferite: Consultanta, identificare cuvinte cheie, optimizare magazin online, servicii SEO pentru cca 40 fraze cheie.

Am garantat cel putin 5 fraze cheie in top 10 Google pentru principalele produse/servicii.

Rezultate

  1. Garantia a fost atinsa dupa 20 zile de la lansarea site-ului.

  2. Dupa 1 luna de la lansare site-ul avea 17 cuvinte cheie in top 10 rezultate Google.

  3. Dupa 3 luni site-ul avea 25 pozitii in top 10 rezultate Google inclusiv pentru cele mai importante fraze cheie “utilaje apicole bucuresti ″, “magazine apicole bucuresti ″, “magazin apicol bucuresti″, “utilaje apicole online″, “afumatori apicole bucuresti ″, “accesorii apicole bucuresti″,”apicultura bucuresti”, plus cateva alte zeci de cuvinte cheie legate de produse pentru apicultura, cautari care genereaza site-ului trafic extrem de targetat. Dupa 1 an de zile, peste 80 fraze cheie in top 10 google.

  4. Peste 300.000 vizualizari anuale , peste 75% din trafic provenind din Google.

Servicii SEO Preturi = Setup fee + taxa lunara aflata in intervalul 75 – 100 eur

Preturi SEO pentru Site-ul Tau ?