Despre mine


Specialist Optimizare SEO Romania

cu 19 Ani de Experienta

Garantez 100% Rezultatele …

Optimizare SEO Romania


specialist optimizare seo romania

Sunt Daniel Stanica, specialist Optimizare SEO Romania. Din 1997 furnizez Servicii Online Marketing, Consultanta si de Optimizare SEO catre clienti din SUA, Europa si Romania pentru care am obtinut rezultate excelente. Dintotdeauna am garantat obtinerea performantelor stabilite impreuna cu clientul. Le obtin sau, in caz contrar, iti returnez 100% din investitia ta in serviciile mele de optimizare SEO Romania. Am ratat obiectivele asumate doar de 3 ori in 19 ani: in 1999, 2001 si 2015.

optimizare seo Romania si USA

Printre primele site-uri realizate la sfarsitului anilor ’90 prin care imi ofeream serviciile de optimizare SEO. Acum arata naiv.

servicii optimizare seo Romania

Romania. Aparitii in presa anilor 2000.

1 9 9 6Am creat primele pagini web in 1996. Si nimeni nu le-a vizitat. Am inteles ca aveau nevoie de promovare. Asa a inceput “aventura” mea in optimizare SEO si online marketing.

web marketing

1 9 9 7 In 1997 am realizat prima promovare si optimizare SEO pentru motoarele de cautare de la acea vreme, ulterior obtinand si primele mici proiecte pentru companii din SUA.

web marketing

1 9 9 8Din 1998 am urmat specializari promovare web in SUA , devenind si facand parte din primele generatii de specialisti optimizare SEO si promovare web provenind din zona europeana.

web marketing

2 0 0 0Desi actionam preponderent pe piata SUA, la inceputul anilor 2000 am fost prezent cu servicii optimizare SEO si e-marketing si in Romania, pe o piata nepregatita la acea vreme sa beneficieze de oportunitatile internetului.

Toate serviciile de online marketing si optimizare SEO ( Romania , UE si USA ) oferite in calitate de consultant, furnizor direct sau subcontractant in cei 19 ani de activitate au fost insotite de 100% garantia rezultatelor (ating performantele asumate sau returnez 100% din valoarea serviciilor mele).

referinte specialist optimizare seo romania

Cateva Recomandari de la Clienti Recenti

De ce in fiecare luna ianuarie din ultimiii 7 ani prelungim contractul de consultanta in online marketing cu Daniel? Pentru ca Daniel nu face doar SEO (unde obtine rezultate exceptionale), ci aduce solutii inovatoare de conversie si ne livreaza rezultatele care conteaza. Pentru noi rezultate = lead-uri generate din site cu un cost optimizat.

SEO in Romania

 

 

 

 

Cristina ManCEO Valoris

Working with Daniel has been a brilliant business decision. With his phenomenal knowledge of business and online marketing, Daniel quickly understood our publishing business and masterminded a new winning strategy for our websites. He has the knowledge and passion that can transform inefficient sites into lead generating websites in a very short time period.

SEO Europa

 

 

 

 

Maurice BaumCEO Garden Deco

Sunt la a 3-a linie de business / site la care colaborez cu Daniel si sunt obisnuit cu performantele excelente de la celelalte proiecte. Daniel a obtinut rezultate spectaculoase dupa doar 3 luni de la lansarea site-ului: 25 pozitii in top 10 Google, peste 3000 vizitatori / luna, clienti care efectueaza comenzi. Succesul site-ului si piata (primesc si 50-60 telefoane / luna de la potentiali clienti veniti din site) ma obliga sa deschid si un magazin de prezentare cat mai rapid.

seo google top 10

Adrian DragomirUtile-Apicole.com


Site-ul tau in top 10 rezultate afisate de Google ? Contacteaza-ma daca esti interesat de servicii de optimizare SEO performante. Iti garantez rezultatele.

Discutam Despre Proiectul Tau ?

Seo Google Romania

 

 

 

 

Tu, noul meu client ?Site de Succes

referinte specialist servicii optimizare seo romania

Si cateva lucruri “out of the box”

Lucrez cu un numar limitat de clienti pentru care obtin performante de exceptie si cu care colaborez ani de zile. Nu iau proiecte de tipul “avem un magazin online cu de toate si vrem in top 10 Google dupa toate frazele “articole sportive” si dupa “haine la moda” si “televizoare led”, adica proiect cu asteptari nerealiste. De asemenea nu preiau proiecte daca-mi intra in competitie cu alti clienti existenti.

In afara de Optimizare SEO Romania si online marketing … calatoresc mult, astept prima zapada pentru a urca cu placa de snowboard in spate in cautare de “partii” neatinse, urc pe munti … am bifat un varf de 6000m si ma pregatesc pentru unul de 7000 mult mai dificil. Gestionez Zebra Gifts , un magazin de cadouri unicat, stiu sa apreciez un vin rosu bun…